15.01. Manchester City – Chelsea: Prognoze

Anglijas Premjerlīga - Spēļu Prognoze Spēlmaņiem

Anglijas Premjerlīgā būs līderu cīņa 15.1.2022, plkst. 14:30 pēc Latvijas laika. Mančesteras City uzņems Chelsea no Londonas. Piedāvājam spēļu prognozi.

Chelseai ir ļoti nepieciešama uzvara, jo starpība līdz līderei Manchester City ir jau veseli 10 punkti.

Manchester City ir labā formā. Komandai ir 14 uzvarētas spēles pēc kārtas (ja neskaitām ČL spēli pret RB Leipzig, kura priekš City nebija nozīmīga, jo City izkļūšanu no grupas jau bija nodrošinājusi). Tomēr jāatzīmē, ka Mančesteras City komandu skāris koronavīruss. Baumo, ka Fils Foens un Oleksandrs Zinčenko nebūs sastāvā dēļ koronavīrusa. Riads Mahrez nepalīdzēs vārtos, jo ir aizņemts dēļ dalības Āfrikas kausā.

Arī Chelsea ir labā formā – pēdējās 11 spēlēs nav piedzīvots neviens zaudējums! Chelsea sastāvā nebūs Bens Čivels Rīs Džeimss un Trevohs Čalobahs. Komandai arī nepalīdzēs vārtuvīrs Eduards Mendy, kurš piedalās Āfrikas kausa izcīņā.

Izvērtējot koeficientus, uzskatām, ka bukmeikeri Chelsea komandu nav īsti novērtējuši. Mančesteras City uzvarai koeficients ir ap 1.70, taču patiesā līmeņa atšķirība starp vienībām noteikti nav tik liela.

Mūsu prognoze: : Chelsea +0.5 @2.25